Политиците загубиха всякаква мярка. Това коментира  Красимир Дачев - зам.-председател

...
Политиците загубиха всякаква мярка. Това коментира  Красимир Дачев - зам.-председател
Коментари Харесай

Красимир Дачев: Политиците загубиха всякаква мярка

Политиците изгубиха всякаква мярка. Това коментира  Красимир Дачев - зам.-председател на Българската търговско-промишлена палата.

" Тон се дава от Европа за нарушение на най-свещените закони, върху които се гради демокрацията. Сега виждаме едни момченца, които национализират, конфискуват, не са били бойци, а афишират война... Но виждат, че като минават парите около тях, облажават душичката. Това е унизително ", сподели той в студиото на " Денят ON AIR ".

Капацитетът на актуалните народни представители е доста невисок, счита той.
 
" Хората не имат вяра, обезверени са, както и аз. Народните представители нямат почит от закона, не знаят каква е методиката на ръководство на страната ", сподели гостът пред Bulgaria ON AIR и посочи, че още веднъж ни чакат избори.

" Най-страшно е, в случай че дадем на сегашните да вършат бюджет. Ние започваме да губим мярката, никой не е виждал толкоз пари, колкото вижда в този момент. На нас ни трябват държавници. В България е цялостно с политици, не с държавници. Лошото е, че не тези, на които това им е работата, политиканстват ", разяснява той.

Гостът разяснява и днешното съвещание на Временната комисия за разглеждане на въпросите с дефицита и високите цени на дървата за огрев.

" Темата е след дъжд - качулка, сезонът мина. Хората се изпълниха с дърва. Създаде се неуравновесеност, че токът ще стане 1000 лв.. Тази неуравновесеност се подхранва от партийното надцакване ", акцентира Дачев.

Най-големият проблем в България, според него, е неналичието на потенциал в страната да управлява.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР